Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i odżywcza sałatka.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1327
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 796
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1327
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 796
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, wyjmujemy pestkę, obieramy ze skóry i kroimy w większą kostkę.
Mango obieramy, oddzielamy od pestki i kroimy w większą kostkę.
Słonecznik lub migdały prażymy na suchej patelni.
Składniki sosu mieszamy ze sobą.
Rukolę wykładamy na 2 talerzach. Następnie wykładamy pokrojone awokado, mango i ser Camembert. Posypujemy prażonymi ziarnami słonecznika lub płatkami migdałów. Całość polewamy sosem.