Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkarpacki rarytas, który przygotujesz z 3 prostych i tanich składników. Sałatka znakomicie sprawdza się na imprezach i rodzinnych przyjęciach. Dzięki gotowaniu cebuli w marynacie ma charakterystyczny i nietuzinkowy smak.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 658
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1396
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458478
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1664
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 658
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1396
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458478
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1664
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Następnie zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Marchewkę umyj, obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wrzuć na 4 minuty do gotującej się wody, po czym wyłów za pomocą łyżki cedzakowej.
Cebulę pokrój w zgrabną kostkę. Do garnka wlej 500 ml wody, dodaj 10 łyżek octu i 4 łyżki cukru. Całość zagotuj, po czym wrzuć cebulę. Gotuj przez 10 minut, następnie odcedź.
Do dużej miski przełóż marchew, cebulę i jajka. Dodaj śmietanę, musztardę, majonez i przyprawy. Wszystko dokładnie ze sobą wymieszaj.