Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I tak można wykorzystać marynowane rydze
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Składniki
Sałatę po opłukaniu i osuszeniu porwałem na mniejsze kawałki. Jajka ugotowane na twardo pokroiłem na kawałki. Rydze osączyłem, pokroiłem na paski. Przygotowałem sos. Olej wymieszałem z miodem, sokiem z cytryny i musztardą na gładki sos. Na talerzu rozłożyłem sałatę, na niej rydze i cząstki jajek. Całość polałem sosem. Oprószyłem solą i pieprzem.