Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To smaczna, zdrowa, prosta do przygotowania sałatka z rybą. Na pewno urozmaici świąteczny stół. Sałatkę można przygotować wcześniej, żeby składniki „się przegryzły”, a sałatka nabrała szczególnych walorów smakowych.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Rybę rozmrażamy, gotujemy około 15 minut w niewielkiej ilości wody z przyprawą do ryb, studzimy i rozdrabniamy widelcem. Do ryby dodajemy pokrojone w kostkę ogórki, cebulę, pół pęczka posiekanej natki pietruszki, jabłko pokrojone również w kostkę (razem ze skórką). Na końcu dodajemy obrany, surowy, starty na drobne wiórki seler, który wcześniej należy skropić sokiem z cytryny. Składniki sałatki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez.