Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To smaczna, zdrowa, prosta do przygotowania sałatka z rybą. Na pewno urozmaici świąteczny stół. Sałatkę można przygotować wcześniej, żeby składniki „się przegryzły”, a sałatka nabrała szczególnych walorów smakowych.
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8891
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21812
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 481
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8891
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21812
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 481
Składniki
Rybę rozmrażamy, gotujemy około 15 minut w niewielkiej ilości wody z przyprawą do ryb, studzimy i rozdrabniamy widelcem. Do ryby dodajemy pokrojone w kostkę ogórki, cebulę, pół pęczka posiekanej natki pietruszki, jabłko pokrojone również w kostkę (razem ze skórką). Na końcu dodajemy obrany, surowy, starty na drobne wiórki seler, który wcześniej należy skropić sokiem z cytryny. Składniki sałatki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez.