Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To smaczna, zdrowa, prosta do przygotowania sałatka z rybą. Na pewno urozmaici świąteczny stół. Sałatkę można przygotować wcześniej, żeby składniki „się przegryzły”, a sałatka nabrała szczególnych walorów smakowych.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 8
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10968
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 8
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10968
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Składniki
Rybę rozmrażamy, gotujemy około 15 minut w niewielkiej ilości wody z przyprawą do ryb, studzimy i rozdrabniamy widelcem. Do ryby dodajemy pokrojone w kostkę ogórki, cebulę, pół pęczka posiekanej natki pietruszki, jabłko pokrojone również w kostkę (razem ze skórką). Na końcu dodajemy obrany, surowy, starty na drobne wiórki seler, który wcześniej należy skropić sokiem z cytryny. Składniki sałatki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez.