Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To smaczna, zdrowa, prosta do przygotowania sałatka z rybą. Na pewno urozmaici świąteczny stół. Sałatkę można przygotować wcześniej, żeby składniki „się przegryzły”, a sałatka nabrała szczególnych walorów smakowych.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5925
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 664
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 795
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5925
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 664
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 795
Składniki
Rybę rozmrażamy, gotujemy około 15 minut w niewielkiej ilości wody z przyprawą do ryb, studzimy i rozdrabniamy widelcem. Do ryby dodajemy pokrojone w kostkę ogórki, cebulę, pół pęczka posiekanej natki pietruszki, jabłko pokrojone również w kostkę (razem ze skórką). Na końcu dodajemy obrany, surowy, starty na drobne wiórki seler, który wcześniej należy skropić sokiem z cytryny. Składniki sałatki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez.