Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe awokado i miękka mozzarella idealnie komponuje się tu ze słodkim, malinowym pomidorem, chrupiącymi, aromatycznymi ziarnami słonecznika i wyrazistym musztardowym dressingiem.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19263
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1696
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232138
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19263
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1696
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232138
Składniki
Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Na talerzu ułożyć sałatę. Dodać pokrojone na plastry pomidory, paski awokado, mozzarellę i cebulę pokrojoną w cienkie piórka. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę posypać ziarnami słonecznika i polać dressingiem. Podawać od razu po przygotowaniu.