Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem trzeba na szybko przygotować jakąś sałatkę, więc robimy przegląd tego co mamy i wychodzą takie oto smakołyki...
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 29
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 198
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 29
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 198
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Kapustę pekińską drobno pokroić, dodać odcedzoną kukurydzę. Pieczarki odcedzić, pokroić, ale nie za drobno i dodać do sałatki.
Na koniec dodać starty na dużych oczkach ser i przyprawy. Całość wymieszać z 2 łyżkami majonezu. Idealnie sprawdza się jako dodatek do mięs. Smacznego!