Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem trzeba na szybko przygotować jakąś sałatkę, więc robimy przegląd tego co mamy i wychodzą takie oto smakołyki...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2407
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1628
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2407
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1628
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
Kapustę pekińską drobno pokroić, dodać odcedzoną kukurydzę. Pieczarki odcedzić, pokroić, ale nie za drobno i dodać do sałatki.
Na koniec dodać starty na dużych oczkach ser i przyprawy. Całość wymieszać z 2 łyżkami majonezu. Idealnie sprawdza się jako dodatek do mięs. Smacznego!