Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kolejna propozycja na sałatkę do potraw z grilla. Prosta, smaczna i zaledwie w 15 minut . mamy sałatkę która na pewno posmakuje rodzince.
miska, nóż, szklanka, łyżka, deska do krojenia,
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1971
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1971
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować przełożyć do miski. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w kostkę , pomidory i ogórek kiszony pokroić w kostkę, ogórki zielone i cebulę obrać przekroić na połówki i pokroić w poł plastry, a cebulę w kostkę. Wszystkie składniki dodać do kapusty pekińskiej, wlać sos ziołowy przygotowany według opisu na opakowaniu (czyli wymieszany z wodą i olejem).Całość dokładnie wymieszać , górę oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego.
Sałatka gotowa do podania.