Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5816
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5816
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
kapuste szatkujemy,papryke czyscimy,kroimy w cienkie paseczki,laczymy z pekinska; wg przepisu na torebce sosu robimy go:) zalewamy sosem godz przed podaniem na stol; prosta ale niesamowita w smaku zwlaszcza do mies:)