Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, zdrowa, dietetyczna... pyszna na ciepło i zimno!
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 125
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40264
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4076
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 747
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 125
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40264
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4076
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 747
Składniki
Pieczarki oczyszczam. Na patelni rozgrzewam oliwę i smażę około 7 minut. Przyprawiam do smaku. Botwinkę myję i kroję na spore kawałki. Zalewam wrzątkiem i pozostawiam na 5 minut pod przykryciem. Odcedzam, dodaję do pieczarek i duszę do odparowania nadmiaru wody. Posypuję migdałami i ziarnami.