Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, zdrowa, dietetyczna... pyszna na ciepło i zimno!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15095
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15095
Składniki
Pieczarki oczyszczam. Na patelni rozgrzewam oliwę i smażę około 7 minut. Przyprawiam do smaku. Botwinkę myję i kroję na spore kawałki. Zalewam wrzątkiem i pozostawiam na 5 minut pod przykryciem. Odcedzam, dodaję do pieczarek i duszę do odparowania nadmiaru wody. Posypuję migdałami i ziarnami.