Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dla każdego lubiącego pieczarki :)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 53
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1184
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 183
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 53
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1184
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 183
Składniki
Pieczarki umyć, obrać i pokroić w kawałki , następnie gotować przez ok 40 min (do gotującej wody dodałam trochę maggi); Jajka ugotować na twardo i po przestudzeniu pokroić na kawałki; Por pokroić na 4 części i każdą posiekać; Wszystkie składniki połączyć, dodać sól i pieprz oraz ok 3 łyżki majonezu i wymieszać.. Smacznego!