Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczone plastry dyni z fetą i orzechami
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 18
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 19
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 16
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 18
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 19
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 16
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Dynię obrać ze skóry, usunąć pestki, pokroić w plastry.
Plastry dyni skropić oliwą, posypać płatkami chili, solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika, piec 20-25 minut (w zależności od grubości kawałków).
Upieczoną dynię posypać pokruszonym serem feta, orzechami i pestkami granatu. Udekorować listkami kolendry.