Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z pieczonych ziemniaków, marchewki, pietruszki, cukinii, czerwonej papryki, szparagów oraz cieciorki z dodatkiem świeżego szpinaku i sera koziego.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
1. Ziemniaki, marchewki, pietruszki obieramy i kroimy drobno. 2. Cukinię, paprykę oraz szparagi myjemy i kroimy drobno. 3. Pokrojone warzywa wraz ugotowaną ciecierzycę przekładamy do miski i dodajemy oliwę z oliwek, przyprawy prowansalskie oraz sól i pieprz. Mieszamy i odstawiamy na kilka minut. 4. W tym czasie przygotowujemy sos z oliwy , soku z cytryny, miodu oraz pokrojonego koperku. 5. Warzywa przekładamy pieczemy w nagrzanym piekarniku na 180 stopni do miękkości warzyw;
6. Do miski przekładamy świeży szpinak, dodajemy upieczone warzywa, kozi ser, a wszystko polewamy sosem i dokładnie mieszamy.