Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bataty z fetą, granatem i orzechami
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3689
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 1999
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5366
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5448
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3689
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 1999
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5366
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5448
Składniki
Batata obrać, pokroić w kostkę, polać oliwą, doprawić solą, pieprzem i oregano. Piec około 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
Składniki sosu wymieszać.
Na talerzu ułożyć mieszankę sałat wymieszaną z listkami kolendry, dodać pokrojone buraczki, bataty i pokruszony ser feta. Sałatkę posypać orzechami i pestkami granatu, polać sosem.