Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Idealny sposób na wykorzystanie pieczonego mięsa pozostałego z niedzielnego obiadu :) Pyszna, wysokobiałkowa sałatka z chrupiącymi warzywami :)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2240
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10165
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1970
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2240
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10165
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1970
Składniki
Sałatę ułożyć na talerzu. Dodać pokrojoną w piórka cebulę i odsączoną z zalewy kukurydzę. Papryki pozbawić gniazd nasiennych i pokroić w kostkę. Dodać do sałatki. Pieczoną pierś porwać rękami na mniejsze kawałki. Ułożyć na reszcie składników. Składniki sosu połączyć. Sałatkę polać dressingiem przed samym podaniem.