Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo oryginalna,smaczna i sycąca sałatka z pierożkami tortellini.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 209
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 209
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Składniki
Kukurydzę i seler odcedzamy z zalewy. Szczypiorek siekamy. Ser żółty, rzodkiewkę i paprykę kroimy w kostkę. Pierożki gotujemy według instrukcji na opakowaniu w osolonej wodzie, następnie studzimy. Czosnek przeciskamy przez praskę i wraz z sosem mieszamy z śmietaną i dodajemy do wszystkich składników, mieszamy można doprawić solą i pieprzem jeśli jest konieczne.