Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo oryginalna,smaczna i sycąca sałatka z pierożkami tortellini.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 147
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8669
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1885
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 147
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8669
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1885
Składniki
Kukurydzę i seler odcedzamy z zalewy. Szczypiorek siekamy. Ser żółty, rzodkiewkę i paprykę kroimy w kostkę. Pierożki gotujemy według instrukcji na opakowaniu w osolonej wodzie, następnie studzimy. Czosnek przeciskamy przez praskę i wraz z sosem mieszamy z śmietaną i dodajemy do wszystkich składników, mieszamy można doprawić solą i pieprzem jeśli jest konieczne.