Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomelo sprawdza się nie tylko w sałatce owocowej. Jest świetnym dodatkiem do pomidora i ogórka z sosem balsamicznym.
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 40
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 172
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 47
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 289
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 40
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 172
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 47
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 289
Składniki
Pomelo obieramy ze skórek i dzielimy na mniejsze cząstki. Pomidorki dzielimy na połówki lub ćwiartki a ogórki w plasterki. Orzechy włoskie kroimy na małe kawałki. Na talerzach układamy roszponkę, warzywa, pomelo i orzechy. Polewamy octem balsamicznym i oliwą. Podajemy od razu.