Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalne witaminy najlepsze.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2640
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 852
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2640
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 852
Składniki
Umyte, osuszone pomidory pokroić w grubą kostkę. Ogórka umyć, obrać i pokroić w podobną kostkę jak pomidory. Cebulę szlotkę pokroić w droną kostkę. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Pomieszać. Dodać olej lniany i ocet i ponownie pomieszać. Posypać po wierzchu posiekanymi listkami młodych buraków czerwonych lub natką pietruszki. Smacznego
Parapetowa uprawa buraka czerwonego. Polecam. Inne uprawy też pięknie wyglądają na parapecie. np różne zioła.