Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalne witaminy najlepsze.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1353
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14910
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 919
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1353
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14910
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 919
Składniki
Umyte, osuszone pomidory pokroić w grubą kostkę. Ogórka umyć, obrać i pokroić w podobną kostkę jak pomidory. Cebulę szlotkę pokroić w droną kostkę. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Pomieszać. Dodać olej lniany i ocet i ponownie pomieszać. Posypać po wierzchu posiekanymi listkami młodych buraków czerwonych lub natką pietruszki. Smacznego
Parapetowa uprawa buraka czerwonego. Polecam. Inne uprawy też pięknie wyglądają na parapecie. np różne zioła.