Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z pomidorów, awokado , ogórków, cebulki, posiekanego świeżego koperku w sosie. Przepis idealny do wiosennych potraw.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 421
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5118
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3336
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 421
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5118
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3336
Składniki
1. Ogórki myjemy , obieramy ze skórki i kroimy drobno. 2. Pomidory myjemy i kroimy drobno. 3. Z awokado pozbywamy się pestki i kroimy drobno. 4. Cebulę obieramy i siekamy drobno. 5. Wszystkie składniki łączymy , dodajemy posiekany koperek oraz sos z oliwy, miodu, musztardy, soli i pieprzu. Mieszamy dokładnie.