Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pora przekroić na dwie części ,pokroić w cieńkie paski i dać do miski,dodac odcedzony groszek i kukurydzę. Jajka,rzodkiewki,ser,ogórki ,paprykę pokroić w kostkę. Dodać majonez wymieszany ze śmietaną.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać i dać do lodówki by wszystko dobrze przeszło smakami.
Smacznego życzę!