Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam ją przyszykować jako dodatek do niedzielnego obiadu. Sałatka wyszła smaczna, na pewno warta powtórzenia.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i drobno kroimy. Por kroimy w cienkie krążki, cebulę siekamy w pióra, kukurydzę odsączamy z zalewy, natomiast ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem mieszamy, dodając majonez. Przyprawiamy solą i pieprzem, ewentualnie dodajemy musztardę. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki, by smaki się przegryzły.