Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka z fasolki szparagowej, zielonego groszku i bobu.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1591
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1591
Składniki
Warzywa ugotować w takiej ilości aby stanowiły po 1/3 porcji. wymieszać z czosnkiem olejem , solą i pieprzem. Opcjonalnie można dodać pokrojoną twardą fetę. Podawać z pieczywem lub ziołowymi grzankami z bagietki upieczonymi w piekarniku.