Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19246
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1686
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19246
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1686
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
1. na duży talerz wyłozyć roszponkę, 2. majonez, jogurt i musztardę wymieszać, doprawić solą i ew pieprzem, 3. roszponkę polać sosem, posypać serem startym na tarce o małych oczkach, posypać ziarnami dyni i na koniec ułożyć plastry wędliny, smacznego