Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pyszna, niezwykle zdrowa i szybka w przygotowaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Rukolę umyć i odsączyć. Pokroić i kostkę suszone pomidory i ser kozi. Słonecznik mocno uprażyć na suchej patelni. Słonecznik musi zbrązowieć (jak to zrobić można zobaczyć na filmie :) )
Sos winegret: Łączymy ze sobą oliwę, musztarę, ocet winny, miód i sok z cytryny. Wszystko ubijamy intensywnie trzepaczką aż powstanie jednolity sos.
Polewamy pokrojone składniki sosem. Życzę smacznego i zachęcam do podzielenia się wrażeniami z tej sałatki. Zachęcam również do zobaczenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak zrobić tę sałatkę :)