Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pyszna, niezwykle zdrowa i szybka w przygotowaniu.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 232
Polecam.
Odsłon: 717
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36211
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 387
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 232
Polecam.
Odsłon: 717
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36211
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 387
Składniki
Rukolę umyć i odsączyć. Pokroić i kostkę suszone pomidory i ser kozi. Słonecznik mocno uprażyć na suchej patelni. Słonecznik musi zbrązowieć (jak to zrobić można zobaczyć na filmie :) )
Sos winegret: Łączymy ze sobą oliwę, musztarę, ocet winny, miód i sok z cytryny. Wszystko ubijamy intensywnie trzepaczką aż powstanie jednolity sos.
Polewamy pokrojone składniki sosem. Życzę smacznego i zachęcam do podzielenia się wrażeniami z tej sałatki. Zachęcam również do zobaczenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak zrobić tę sałatkę :)