Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest wyśmienita, polecam.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17706
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15440
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6248
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17706
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15440
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6248
Składniki
Na półmisku ułożyć rukolę i kolejno układać - pokrojony na małe kawałki ser camembert, pokrojoną na małe kawałki marynowaną gruszkę, pozwijane w ruloniki kawałki szynki prosciutto, pokrojone na mniejsze kawałki orzechy włoskie. Sałatkę posypać pestkami granatu oraz świeżo mielonym pieprzem i solą do smaku. Polać olejem z awokado i sokiem z cytryny. Smacznego.