Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię ryż i lubię z nim eksperymentować, by odnaleźć kolejne sposoby na jego przyrządzanie. Poniżej jeden z nich.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2779
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 758
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2779
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 758
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Awokado obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i skrapiamy odrobiną soku z cytryny. Jajka obieramy ze skórki, kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Mieszamy wszystkie składniki. Dodajemy do smaku resztę soku z cytryny oraz oliwę. Posypujemy solą i pieprzem, mieszamy. Wkładamy na godzinę do lodówki.