Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię ryż i lubię z nim eksperymentować, by odnaleźć kolejne sposoby na jego przyrządzanie. Poniżej jeden z nich.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Składniki
Awokado obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i skrapiamy odrobiną soku z cytryny. Jajka obieramy ze skórki, kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Mieszamy wszystkie składniki. Dodajemy do smaku resztę soku z cytryny oraz oliwę. Posypujemy solą i pieprzem, mieszamy. Wkładamy na godzinę do lodówki.