Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, orzeźwiająca sałatka z ryżem, łososiem z puszki, ogórkiem i avocado, posypana szczypiorkiem i pestkami słonecznika. W oczekiwaniu na wiosnę:) :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9623
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 287
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9623
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 287
Składniki
Ryż ugotować (ważne żeby nie rozgotować więc warto gotować trochę krócej niż w instrukcji) odstawić do ostygnięcia. Można też użyć resztek ryżu. Ogórka obrać, nakroić wzdłuż w kształt krzyżyka i pokroić w grube plasterki, avocado pokroić w kostkę. Łososia odsączyć i rozdrobnić. Szczypiorek posiekać. Rozgrzać patelnię i uprażyć pestki słonecznika. W słoiku wymieszać składniki sosu. W misce umieścić wszystkie składniki, polać sosem i wymieszać.