Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z ryżu, tuńczyka, kukurydzy, jajka i ogórka. Prosta i szybka w przygotowaniu do tego bardzo smaczna.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
1. Ryż ugotować w woreczkach i wysypać do miski kiedy jeszcze jest sypki, nieposklejany. 2. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w drobną kostkę i dodać do ryżu. 3. Cebulę obrać, sparzyć we wrzącej wodzie, pokroić w drobną kostkę i dodać do ryżu. 4. Ogórki pokroić w kostkę, dodać do ryżu. 5. Kukurydzę odsączyć z zalewy, wsypać do ryżu. 6. Tuńczyka odsączyć z sosu, dodać do sałatki rozdrabniając palcami na malutkie kawałki. 7. Dodać majonez, sól, pieprz, wymieszać.