Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna sałatka z rzodkiewką, jajkami i serem żółtym. Bez majonezu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić w zimnej wodzie, obrać i pokroić na kawałki.
Ser żółty zetrzeć na wiórki na tarce o dużych oczkach.
Rzodkiewki umyć, osuszyć i zetrzeć na plastry.
Składniki wymieszać, dodać jogurt i musztardę, doprawić solą i pieprzem. Można schłodzić przed podaniem.