Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest smaczna i bardzo szybka w wykonaniu. Ma ciekawy smak – z wyczuwalnym słodkim ananasem i kukurydzą oraz ostrym chrzanem. Dlatego lepiej przygotować ją 2-3 godziny przed podaniem, by smaki dobrze się połączyły.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 661
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 661
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Składniki
Seler wyjąć ze słoika, dokładnie odcisnąć i jeszcze raz go posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ananasa pokroić na małe kawałki. Jajka drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem.