Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu sałatka z selera konserwowego, gotowanego kurczaka i jajek z dodatkiem suszonej żurawiny.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Pierś z kurczaka gotujemy w wodzie z dodatkiem soli i pieprzu/możemy dodać kostkę bulionową lub wykorzystać mięso z rosołu/. Po ugotowaniu mięso odsączamy, studzimy i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Seler konserwowy odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy żurawinę, majonez i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną chili. Mieszamy. Odstawiamy na godzinę by smaki się przegryzły.