Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seler naciowy - mogłabym jeść cały czas w różnych konfiguracjach. Zdrowe, pyszne, chrupiące. Pychota.
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2601
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1081
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4883
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 858
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10900
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2601
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1081
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4883
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 858
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10900
Składniki
Seler naciowy opłukać, pokroić w drobne półksiężyce. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Jabłka, ogórki kiszone, cebulę, paprykę - również pokroić w kostkę.
W misce połączyć wszystkie pokrojone składniki. Dodać odsączoną kukurydzę i 2 łyżki majonezu. Wymieszać, doprawić solą, pieprzem. Posypać koperkiem.