Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seler naciowy - mogłabym jeść cały czas w różnych konfiguracjach. Zdrowe, pyszne, chrupiące. Pychota.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11847
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11847
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
Seler naciowy opłukać, pokroić w drobne półksiężyce. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Jabłka, ogórki kiszone, cebulę, paprykę - również pokroić w kostkę.
W misce połączyć wszystkie pokrojone składniki. Dodać odsączoną kukurydzę i 2 łyżki majonezu. Wymieszać, doprawić solą, pieprzem. Posypać koperkiem.