Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seler naciowy - mogłabym jeść cały czas w różnych konfiguracjach. Zdrowe, pyszne, chrupiące. Pychota.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16480
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16480
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Seler naciowy opłukać, pokroić w drobne półksiężyce. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Jabłka, ogórki kiszone, cebulę, paprykę - również pokroić w kostkę.
W misce połączyć wszystkie pokrojone składniki. Dodać odsączoną kukurydzę i 2 łyżki majonezu. Wymieszać, doprawić solą, pieprzem. Posypać koperkiem.