Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Warzywno-owocowa sałatka z serem pleśniowym. Charakteru nadaje jej prażony słonecznik.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 202
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9449
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 997
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 202
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9449
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 997
Składniki
Słonecznik prażymy na suchej patelni, aż będzie lekko zarumieniony i nabierze intensywnego aromaty. Odkładamy do schłodzenia. Na 4 talerze nakładamy rukolę, roszponkę, pokrojone pomidory i oliwki. Na warzywach układamy kawałki sera i brzoskwiń. Olej, ocet i syrop mieszamy, polewamy sałatkę. Całość posypujemy prażonym słonecznikiem.