Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybka w przygotowaniu, łączy w sobie wyrazisty smak pleśniowego sera lazur i słodkiej suszonej żurawiny, która stanowi dla niego idealną przeciwwagę. Świetny wybór jako posiłek do pracy.
Deska do krojenia, nóż
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14377
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19483
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14377
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19483
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13150
Składniki
Do naczynia wyłożyć szpinak. Umyć ogórka, pomidorki. Ogórka i ser pokroić w kostkę, pomidorki na pół. Ułożyć na szpinaku, posypać żurawiną i pestkami dyni, całą sałatkę oblać oliwą z oliwek.