Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybka w przygotowaniu, łączy w sobie wyrazisty smak pleśniowego sera lazur i słodkiej suszonej żurawiny, która stanowi dla niego idealną przeciwwagę. Świetny wybór jako posiłek do pracy.
Deska do krojenia, nóż
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4947
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13810
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3242
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1057
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4947
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13810
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3242
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1057
Składniki
Do naczynia wyłożyć szpinak. Umyć ogórka, pomidorki. Ogórka i ser pokroić w kostkę, pomidorki na pół. Ułożyć na szpinaku, posypać żurawiną i pestkami dyni, całą sałatkę oblać oliwą z oliwek.