Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowa sałatka z sosem tysiąca wysp. Musisz ją koniecznie zrobić.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 55
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 515
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 55
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 515
Składniki
filet z kurczaka kroję w kostkę i przyprawiam. Smażę na oleju kilka minut. Zupkę chińską zalewam wrzącą wodą i odstawiam na kilka minut pod przykryciem. Dodaję również przyprawy z zupki. Wszystkie pozostałe składniki kroję w kostkę. Wszystko umieszczam w misce i dodaję wymieszany wcześniej majonez, ketchup i musztardę. Sałatkę doprawiam i chłodzę w lodówce.