Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowa sałatka z sosem tysiąca wysp. Musisz ją koniecznie zrobić.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
filet z kurczaka kroję w kostkę i przyprawiam. Smażę na oleju kilka minut. Zupkę chińską zalewam wrzącą wodą i odstawiam na kilka minut pod przykryciem. Dodaję również przyprawy z zupki. Wszystkie pozostałe składniki kroję w kostkę. Wszystko umieszczam w misce i dodaję wymieszany wcześniej majonez, ketchup i musztardę. Sałatkę doprawiam i chłodzę w lodówce.