Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4761
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 84
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 199
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 93
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4761
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 84
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 199
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 93
Składniki
Składniki : Tortellini z serem 250 g. Puszka kukurydzy konserwowej Puszka białej fasoli konserwowej Puszka konserwowego groszku z marchewką Duża czerwona cebula 2 ząbki czosnku Pęczek natki pietruszki Jogurt naturalny 165 g typu greckiego 4 duże łyżki majonezu Sól i świeżo mielony pieprz
Przygotowanie : Tortellini ugotować wedle przepisu z opakowania i pozostawić do wystygnięcia. Kukurydzę, fasole, groszek z marchewką odsączyć z zalewy. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę, natkę pietruszki przesiekać. Wszystko wymieszać w misce z jogurtem i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.