Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Składniki : Tortellini z serem 250 g. Puszka kukurydzy konserwowej Puszka białej fasoli konserwowej Puszka konserwowego groszku z marchewką Duża czerwona cebula 2 ząbki czosnku Pęczek natki pietruszki Jogurt naturalny 165 g typu greckiego 4 duże łyżki majonezu Sól i świeżo mielony pieprz
Przygotowanie : Tortellini ugotować wedle przepisu z opakowania i pozostawić do wystygnięcia. Kukurydzę, fasole, groszek z marchewką odsączyć z zalewy. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę, natkę pietruszki przesiekać. Wszystko wymieszać w misce z jogurtem i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.