Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 755
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7028
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 110
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 755
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7028
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 110
Składniki
Składniki : Tortellini z serem 250 g. Puszka kukurydzy konserwowej Puszka białej fasoli konserwowej Puszka konserwowego groszku z marchewką Duża czerwona cebula 2 ząbki czosnku Pęczek natki pietruszki Jogurt naturalny 165 g typu greckiego 4 duże łyżki majonezu Sól i świeżo mielony pieprz
Przygotowanie : Tortellini ugotować wedle przepisu z opakowania i pozostawić do wystygnięcia. Kukurydzę, fasole, groszek z marchewką odsączyć z zalewy. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę, natkę pietruszki przesiekać. Wszystko wymieszać w misce z jogurtem i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.