Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6541
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1228
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 56
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2380
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6541
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1228
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 56
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2380
Składniki
Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ogórka i paprykę oraz szynkę pokroić w kosteczkę. Pietruszkę posiekać. Kukurydzę odcedzić na sicie. Majonez wymieszać ze śmietaną. Dodać sól, pieprz oraz przeciśnięty czosnek opcjonalnie Do miski wsypać kukurydzę, paprykę, ogórka, natkę pietruszki oraz szynkę. Polać przygotowanym sosem i wymieszać. Na koniec dodać tortellini i delikatnie wymieszać. Smacznego!