Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 146
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 44
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1227
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 146
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 44
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1227
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Składniki
Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ogórka i paprykę oraz szynkę pokroić w kosteczkę. Pietruszkę posiekać. Kukurydzę odcedzić na sicie. Majonez wymieszać ze śmietaną. Dodać sól, pieprz oraz przeciśnięty czosnek opcjonalnie Do miski wsypać kukurydzę, paprykę, ogórka, natkę pietruszki oraz szynkę. Polać przygotowanym sosem i wymieszać. Na koniec dodać tortellini i delikatnie wymieszać. Smacznego!