Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1554
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 678
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 268
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1554
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 678
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 268
Składniki
1. pierożki ugotować w osolonej wodzie, przepłukać, wystudzić, 2. obranego ogórka i pomidora pokroić, posolić, wyłożyć na sitko do odsączenia, 3, kukurydzę odcedzić, ogórki konserwowe, paprykę i szynkę pokroić, 4. składniki sałatki wymieszać z majonezem, dodać musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem, odstawić na godzinkę smacznego