Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z tuńczyka i ryżu

Sałatka z tuńczyka i ryżu

Autor:

Przepisów i artykułów: 106 Ocena: 709

Dodano:

Odsłon: 3631

To bardzo szybka sałatka do zrobienia dla zapracowanych osób. Na pewno także będzie smakowała gościom na spotkaniach towarzyskich.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Z tuńczyka odlać olej i podzielić go na mniejsze kawałki. Ryż ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę, szczypiorek również pociąć. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Sałatkę podawać z pieczywem. Składniki wystarczą na 6 porcji. SMACZNEGO !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

beata77 08 marca 2016 JAK TO MOŻLIWE ,ŻE TAK PRZECIĘTNE PRZEPISY DO TEGO Z KIEPSKIMI ZDJĘCIAMI MAJA TYLE WEJŚĆ? POZATYM KOBIETO JAK DAJESZ RADE DZIENNIE ROBOIĆ TYLE CIAST, SAŁATEK ITD. ?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń