Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie imprezowe - sałatka z tuńczyka z ciecierzycą i fetą podana na liściach sałaty.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Cebulę i natkę drobno posiekać, Oliwki pokroić z grubsza, Fetę pokruszyć albo pokroić w kostkę, Paprykę pokroić w drobną kosteczkę. Tyńczyka odsączyć z zalewy i rozdrobnić.
Przełożyć do miskiwszystkie składniki sałatki. W kubku (lub słoiku) rozmieszać dokładnie składniki sosu i zalać nimi sałtakę. Delikatnie wszystko wymieszać. Podawać na liściach sałaty.