Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, której przygotowanie zajmuje nam tylko chwilę. Bardzo smaczna, doskonała zarówno na co dzień, jak i na imprezę :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Składniki
Ser żółty i jajka ugotowane na twardo kroimy w drobną kostkę, dodajemy pozostałe składniki. Śmietanę, majonez i musztardę mieszamy ze sobą, a następnie łączymy z wszystkimi składnikami. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.