Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka dla wielbicieli tuńczyka :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
SKŁADNIKI : - ryż (ugotowany) - tuńczyk z puszki - marchew (ugotowana) - jajka ugotowane na twardo - sól - świeżo mielony pieprz SOS : - majonez - jogurt naturalny typu greckiego - ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę WYKONANIE : Jajka i marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, tuńczyka odsączyć z zalewy. Składniki sosu wymieszać dokładnie 1:1. W naczyniu układamy warstwami do wyczerpania składników wedle uznania. Każdą warstwę smarujemy sosem, solimy i pieprzymy. Wierzch dekorujemy koperkiem Wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.