Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka dla wielbicieli tuńczyka :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
SKŁADNIKI : - ryż (ugotowany) - tuńczyk z puszki - marchew (ugotowana) - jajka ugotowane na twardo - sól - świeżo mielony pieprz SOS : - majonez - jogurt naturalny typu greckiego - ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę WYKONANIE : Jajka i marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, tuńczyka odsączyć z zalewy. Składniki sosu wymieszać dokładnie 1:1. W naczyniu układamy warstwami do wyczerpania składników wedle uznania. Każdą warstwę smarujemy sosem, solimy i pieprzymy. Wierzch dekorujemy koperkiem Wstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.