Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i wyrazista sałatka. Tuńczyk rewelacyjnie komponuje się z wszystkimi dodatkami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg czasu podanego na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy i czekamy aż ostygnie.
Ogórek zielony myjemy, obieramy i kroimy w kostkę.
Koperek i rzeżuchę siekamy na drobno.
Por myjemy i kroimy w plastry.
Odcedzamy kukurydze i tuńczyka.
W misce mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy solą i pieprzem, wierzch posypujemy obficie koperkiem.