Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i wyrazista sałatka. Tuńczyk rewelacyjnie komponuje się z wszystkimi dodatkami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 427
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 769
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 427
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 769
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg czasu podanego na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy i czekamy aż ostygnie.
Ogórek zielony myjemy, obieramy i kroimy w kostkę.
Koperek i rzeżuchę siekamy na drobno.
Por myjemy i kroimy w plastry.
Odcedzamy kukurydze i tuńczyka.
W misce mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy solą i pieprzem, wierzch posypujemy obficie koperkiem.