Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i wyrazista sałatka. Tuńczyk rewelacyjnie komponuje się z wszystkimi dodatkami.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 58
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2121
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4134
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 58
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2121
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4134
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg czasu podanego na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy i czekamy aż ostygnie.
Ogórek zielony myjemy, obieramy i kroimy w kostkę.
Koperek i rzeżuchę siekamy na drobno.
Por myjemy i kroimy w plastry.
Odcedzamy kukurydze i tuńczyka.
W misce mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy solą i pieprzem, wierzch posypujemy obficie koperkiem.