Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie tuńczyka, orzeszków i chrupiącej sałaty. Sałatka doskonała na śniadanie lub lunch.
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 767
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7036
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 112
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 767
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7036
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 112
Składniki
Upraż orzeszki piniowe na patelni, w międzyczasie umyj i osusz liście sałaty. Porwij ją na mniejsze kawałki i włóż do miski.
Do miski włóż pół puszki tuńczyka, orzeszki piniowe. Pokrój połowę cebulki w piórka, pokrusz fetę i również umieść w misce. Następnie polej sałatkę dwoma łyżeczkami oliwy z oliwek oraz łyżeczką oleju sezamowego.
Do sałatki polecam przygotowanie również pieczywa tostowego z masłem lub zgodnie ze swoim upodobaniem.