Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie tuńczyka, orzeszków i chrupiącej sałaty. Sałatka doskonała na śniadanie lub lunch.
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21590
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21590
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Składniki
Upraż orzeszki piniowe na patelni, w międzyczasie umyj i osusz liście sałaty. Porwij ją na mniejsze kawałki i włóż do miski.
Do miski włóż pół puszki tuńczyka, orzeszki piniowe. Pokrój połowę cebulki w piórka, pokrusz fetę i również umieść w misce. Następnie polej sałatkę dwoma łyżeczkami oliwy z oliwek oraz łyżeczką oleju sezamowego.
Do sałatki polecam przygotowanie również pieczywa tostowego z masłem lub zgodnie ze swoim upodobaniem.