Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie tuńczyka, orzeszków i chrupiącej sałaty. Sałatka doskonała na śniadanie lub lunch.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1771
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 310
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21819
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1771
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 310
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21819
Składniki
Upraż orzeszki piniowe na patelni, w międzyczasie umyj i osusz liście sałaty. Porwij ją na mniejsze kawałki i włóż do miski.
Do miski włóż pół puszki tuńczyka, orzeszki piniowe. Pokrój połowę cebulki w piórka, pokrusz fetę i również umieść w misce. Następnie polej sałatkę dwoma łyżeczkami oliwy z oliwek oraz łyżeczką oleju sezamowego.
Do sałatki polecam przygotowanie również pieczywa tostowego z masłem lub zgodnie ze swoim upodobaniem.