Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z tuńczykiem i tortelini serowym. Idealna na świąteczny stół, na sylwestra lub zwyczajną kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112801
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 103
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 229
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 357
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 641
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112801
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 103
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 229
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 357
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 641
Składniki
Tortelini gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i studzimy. Brokuła dzielimy na różyczki, wrzucamy do osolonego wrzątku i gotujemy 3 min. Odsączamy i studzimy. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Paprykę i ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy szczypiorek /ok. 1 łyżki/, majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy.