Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki z tuńczykiem zawsze u nas znikają w oka mgnieniu. Tak też stało się i z tą sałatką, którą przyrządziłam na kolację. Zjadamy ją bez dodatku pieczywa. Jest sycąca i bardzo smaczna.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Odsączamy i przekładamy do miski. Studzimy
Paprykę drobno kroimy, podobnie ogórki konserwowe
Zwartą część pora kroimy na półplasterki lub ćwierć plasterki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę
Tuńczyka odsączamy z zalewy
Wszystkie składniki mieszamy w misce doprawiając je solą i pieprzem Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy