Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie tuńczyka, sezamu i słodkich suszonych jagód.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13040
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7339
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13040
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7339
Składniki
Sezam upraż na patelni. W międzyczasie umyj sałatę i pomidory. Osusz je, pomidory pokrój na połówki a sałatę porwij na kawałki. Warzywa włóż do miski.
Do sałatki dodaj tuńczyka, suszone jagody i suszoną żurawinę. Następnie posyp wszystko wcześniej uprażonym sezamem. Sałatkę polej oliwą i olejem sezamowym.