Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowy klasyk, który zawsze się sprawdza. Kiedy mają wpaść niespodziewani goście, warto mieć pod ręką tuńczyka w puszce. Wystarczy dodać do niego kilka składników, żeby wyczarować pyszną sałatkę, która zasmakuje niemal każdemu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1384
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113612
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1384
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113612
Składniki
Zacznij od ugotowania jajek na twardo. Następnie, kiedy przestygną pokrój je w kostkę i wrzuć je do miski.
Dodaj odsączonego z zalewy tuńczyka oraz kukurydzę. Pokrój ogórki kiszone w drobną kostkę i również wrzuć je do miski. Tuńczyka warto uprzedni rozdrobnić widelcem.
Na koniec dodaj majonez, sól oraz pieprz do smaku. Koperek drobno posiekaj. Wszystko dokładnie wymieszaj.