Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to najlepszy sposób na wykorzystanie warzyw z rosoły. Ja do swojej dodaję przyprawę curry, żeby była ostrzejsza.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 662
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 451
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 662
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 451
Składniki
Jajko ugotować na twardo. Warzywa z rosołu, ugotowane jajko i obrane jabłko pokroić w drobną kosteczkę. Kukurydzę odsączyć. Szczypiorek posiekać. Składniki przełożyć do miski. Wszystkie składniki sosu wymieszać a następnie przelać do warzyw, wymieszać.