Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to najlepszy sposób na wykorzystanie warzyw z rosoły. Ja do swojej dodaję przyprawę curry, żeby była ostrzejsza.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4256
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154663
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1008
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 415
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4256
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154663
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1008
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 415
Składniki
Jajko ugotować na twardo. Warzywa z rosołu, ugotowane jajko i obrane jabłko pokroić w drobną kosteczkę. Kukurydzę odsączyć. Szczypiorek posiekać. Składniki przełożyć do miski. Wszystkie składniki sosu wymieszać a następnie przelać do warzyw, wymieszać.