Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z wędzonej na gorąco makreli z jajkiem, ogórkiem oraz słodko-kwaśnym dressingiem to świetna propozycja na kolację, posiłek do pracy czy przekąskę w ciągu dnia.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20854
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 137
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 311
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 410
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20854
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 137
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 311
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 410
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni, pozostawić do wystygnięcia. Roszponkę ułożyć na talerzu dodać pokrojone na ósemki jajka, kawałki makreli, pokrojone ogórki, cebulę w piórkach oraz fasolę z puszki. Całość posypać pestkami dyni. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę polać dressingiem na chwilę przed podaniem. Całość wymieszać.