Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z wędzonej na gorąco makreli z jajkiem, ogórkiem oraz słodko-kwaśnym dressingiem to świetna propozycja na kolację, posiłek do pracy czy przekąskę w ciągu dnia.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni, pozostawić do wystygnięcia. Roszponkę ułożyć na talerzu dodać pokrojone na ósemki jajka, kawałki makreli, pokrojone ogórki, cebulę w piórkach oraz fasolę z puszki. Całość posypać pestkami dyni. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę polać dressingiem na chwilę przed podaniem. Całość wymieszać.