Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z wędzonej na gorąco makreli z jajkiem, ogórkiem oraz słodko-kwaśnym dressingiem to świetna propozycja na kolację, posiłek do pracy czy przekąskę w ciągu dnia.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29719
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2231
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29719
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2231
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni, pozostawić do wystygnięcia. Roszponkę ułożyć na talerzu dodać pokrojone na ósemki jajka, kawałki makreli, pokrojone ogórki, cebulę w piórkach oraz fasolę z puszki. Całość posypać pestkami dyni. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę polać dressingiem na chwilę przed podaniem. Całość wymieszać.