Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulinarny eksperyment uważam za udany.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4489
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1510
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4489
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1510
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Sałatę opłukałem, osuszyłem, porwałem na mniejsze kawałki. Winogrona po umyciu pokroiłem na połówki. Orzeszki pinii uprażyłem na suchej patelni. Pierś kaczki pokroiłem w plastry. Przygotowałem sos. Połączyłem wszystkie składniki. Dokładnie wymieszałem, aż powstała emulsja. Na salaterce rozłożyłem pierś kaczki, sałatę, połówki winogrona, cząstki pomidora. Posypałem orzeszkami, Polałem sosem.